GRATIS VERZENDING VANAF € 50,-

Bean and Leafs
Bean and Leafs
Bean and Leafs
De lekkerste verse koffie en thee

Ontdek ons ruime assortiment ambachtelijke koffie en thee

Onze heerlijke ambachtelijke koffiebonen worden speciaal voor u op bestelling gebrand!  Naast onze ambachtelijke koffiebonen bieden wij een ruim assortiment aan verse losse theeën variërend van zwarte thee, groene thee, witte thee, maar ook caffeine vrije thee zoals rooibos en kruidenthee.

Kir Royal

witte thee groene thee

 3,00 6,00

Ontdek deze heerlijke fruitige thee melange met al het goede van witte thee en groene thee, een frisse licht zure thee met veel citrustonen en zwarte bessen.

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Product Description

Kir Royal is een lekker fruitige thee melang op basis van groene en witte thee met bessen en citrustonen. Witte thee is net als alle andere thee afkomstig van de Camellis Sinersis, de naam is afkomstig van het kleur van het blad. Voordat de knoppen van de theeplant open gaan worden ze geplukt en de jonge thee bladeren krijgen een zeer zachte behandeling, zodat alle natuurlijke stoffen behouden blijven. Witte thee heeft een subtiele smaak.
samenstelling: witte thee, groene thee, verbeneblad, lemongrass, aroma, citroenmyrthe, zwartebessen, rode-rozenbloesem, zonnebloembloesem, rode bessen

zet advies: 2 gram  2-5 min   80 graden

Additional Information

Gewicht

50 gram, 100 gram