GRATIS VERZENDING VANAF € 50,-

Bean and Leafs
Bean and Leafs
Bean and Leafs
De lekkerste verse koffie en thee

Ontdek ons ruime assortiment ambachtelijke koffie en thee

Onze heerlijke ambachtelijke koffiebonen worden speciaal voor u op bestelling gebrand!  Naast onze ambachtelijke koffiebonen bieden wij een ruim assortiment aan verse losse theeën variërend van zwarte thee, groene thee, witte thee, maar ook caffeine vrije thee zoals rooibos en kruidenthee.

Rooibos beste mix

rooibos thee

 3,00 6,00

Een rooibos die u zou moeten proberen deze zeer fruitige rooibos vol zoet roodfruit deze thee heet niet voor niks Rooibos beste mix.

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , , , ,

Product Description

Rooibos beste mix is een lekker fruitige rooibos thee, boordevol zoet roodfruit natuurlijke aroma’s en ananas. Een heerlijke fruitige geur en zoete smaak.
Rooibosthee is afkomstig van de Aspalathus Linearis plant die groeit in Zuid-Afrika de bladeren van deze plant worden geplukt gestampt en in de zon gelegd waar het oxidatie proces begint, zo verkrijgt rooibos ook de rode kleur. Rooibos is dus eigenlijk geen echte thee aangezien het niet afkomstig is van de thee plant en bevat ook geen theïne, wat rooibos ook zeer geschikt maakt voor kinderen en zwangere vrouwen. Rooibos is uitstekend koud te drinken, waar zwarte en groene thee bitter kunnen worden wanneer het afkoelt behoudt rooibos zijn smaak. Rooibos zou ligt ontspannend kunnen werken.
samenstelling: Rooibos, aroma, aardbei, frambozenvruchtgranulaat, ananasvruchtgranulaat en zonnebloemblad

zet advies: 2 gram per kopje  2-5 min  85-95 graden

Additional Information

Gewicht

50 gram, 100 gram