GRATIS VERZENDING VANAF € 50,-

Bean and Leafs
Bean and Leafs
Bean and Leafs
De lekkerste verse koffie en thee

Ontdek ons ruime assortiment ambachtelijke koffie en thee

Onze heerlijke ambachtelijke koffiebonen worden speciaal voor u op bestelling gebrand!  Naast onze ambachtelijke koffiebonen bieden wij een ruim assortiment aan verse losse theeën variërend van zwarte thee, groene thee, witte thee, maar ook caffeine vrije thee zoals rooibos en kruidenthee.

Sinaasappel rooibosthee

rooibos sinaasappel citrus

 3,00 6,00

Sinaasappel thee, dit is een mooie rooibos thee met de smaak van sinaasappel en citrus een fris zurig geheel.

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , , ,

Product Description

Sinaasappel rooibosthee is een hele mooie gearomatiseerde rooibosthee met de smaak van sinaasappel, het heerlijke milde van rooibos combineert erg goed met het fris zure van sinaasappelen citrus een hele mooie combinatie.
Rooibosthee is afkomstig van de Aspalathus Linearis plant die groeit in Zuid-Afrika de bladeren van deze plant worden geplukt gestampt en in de zon gelegd waar het oxidatie proces begint, zo verkrijgt rooibos ook de rode kleur. Rooibos is dus eigenlijk geen echte thee aangezien het niet afkomstig is van de thee plant en bevat ook geen theïne, wat rooibos ook zeer geschikt maakt voor kinderen en zwangere vrouwen. Rooibos is uitstekend koud te drinken, waar zwarte en groene thee bitter kunnen worden wanneer het afkoelt behoudt rooibos zijn smaak. Rooibos zou ligt ontspannend kunnen werken.
samenstelling: rooibos, aroma, sinaasappelschil, citrusschil

zet advies: 2 gram per kopje  2-5 min trekken  85-95 graden

Additional Information

Gewicht

50 gram, 100 gram