Koffieproeverij in Deventer

Als je op zoek bent naar een ultieme en smaakvolle koffie-ervaring,
dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ben je op zoek naar een unieke koffieproeverij in Deventer?

Als je een liefhebber bent van koffie en op zoek bent naar een unieke en smaakvolle koffie-ervaring, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een koffieproeverij in Deventer die zich richt op het aanbieden van de beste 20 koffiesoorten uit verschillende landen en streken, en we zijn er trots op dat we alleen de hoogste kwaliteit koffiebonen gebruiken.

Professionele baristas

Onze koffieproeverij in Deventer is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van een heerlijk kopje koffie. Onze getrainde baristas kunnen je alles vertellen over de verschillende koffiesoorten die we aanbieden en kunnen je helpen bij het kiezen van de perfecte koffie om aan je persoonlijke smaak en voorkeuren te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een zachte en aromatische koffie of juist naar een krachtige en intense espresso, bij ons vind je het allemaal.

20 verschillende koffies toongesteld. Koffies die worden gebruikt bij de koffieproeverij in Deventer

Meer dan koffie

Onze koffieproeverij biedt een uitgebreide selectie van koffiesoorten, van single origin koffie tot blends en espresso’s. Onze koffiebonen worden zorgvuldig geselecteerd en gebrand om de beste smaak en aroma te garanderen. We hebben een passie voor koffie en we vinden het belangrijk om onze klanten kennis te laten maken met de vele smaken en aroma’s die er zijn.

Naast koffie bieden we ook een uitgebreide selectie van thee en andere dranken aan. Onze thee is afkomstig van de beste theeplantages ter wereld en we hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende smaken en varianten. Of je nu op zoek bent naar een klassieke zwarte thee, een fruitige groene thee, of een exotische kruidenthee, wij hebben het allemaal.

Roemar koffiebranderij is gevestigd in het hart van Deventer en we zijn gemakkelijk te bereiken vanuit het hele land. De koffieproeverij in Deventer biedt een gezellige en sfeervol ambiance en is de perfecte omgeving om te ontspannen en te genieten van een heerlijke kop koffie of thee. Kom bij ons langs en ontdek de vele smaken en aroma’s die onze koffieproeverij in Deventer te bieden heeft!

Voor wie

De koffieproeverij is een geweldige manier om de smaken, aroma’s en oorsprong van verschillende soorten koffie te ontdekken. Het is een uitstekende activiteit voor zowel zakelijke als particuliere evenementen, verjaardagen, babyshowers of gewoon een gezellige middag met vrienden en familie.

Tijdens een koffieproeverij leer je niet alleen over verschillende soorten koffie, maar ook over de geschiedenis en cultuur van koffie, de productieprocessen en de beste zetmethoden. Een professionele barista kan je begeleiden bij het proeven van verschillende koffiesoorten en je laten zien hoe je de smaken en aroma’s kunt onderscheiden en waarderen.

Zakelijk

Kom met jouw collega’s langs en ontdek welke smaak bij jullie op kantoor past. Maak vooraf al een selectie van de koffies die jullie willen proberen en beoordeel deze blind. Een koffieproeverij ook een geweldige manier zijn om teambuilding te bevorderen en de banden tussen collega’s te versterken. Het kan ook helpen om een ontspannen sfeer te creëren voor het bespreken van belangrijke zakelijke kwesties.

Voor grotere groepen bieden wij voor de zakelijk markt een optie voor op locatie aan. Onze winkel is rustiek en prachtig gelegen in het centrum van Deventer en bieden plek aan 12 personen, bij grotere kantoren kan dit uiteraard leiden tot te weinig plek. Bij grotere groepen bieden wij dan ook de optie om de koffie proeverij des gewenst op locatie te houden. Graag nemen wij dan ook de mogelijkheden met jullie door. Welke koffie drink jij binnenkort op kantoor?