GRATIS VERZENDING VANAF € 50,-

Bean and Leafs
Bean and Leafs
Bean and Leafs
De lekkerste verse koffie en thee

Ontdek ons ruime assortiment ambachtelijke koffie en thee

Onze heerlijke ambachtelijke koffiebonen worden speciaal voor u op bestelling gebrand!  Naast onze ambachtelijke koffiebonen bieden wij een ruim assortiment aan verse losse theeën variërend van zwarte thee, groene thee, witte thee, maar ook caffeine vrije thee zoals rooibos en kruidenthee.

Blue 45

Wij staan voor passie en kwaliteit.

Onze koffiebonen worden ambachtelijk op bestelling voor u gebrand door een kleine lokale koffiebranderij, geen grote productie processen maar puur vakmanschap geboren uit een hobby en een passie en dat proef je!
We proberen waar mogelijk biologische koffiebonen te gebruiken en doen er alles aan om zoveel mogelijk te weten te komen over herkomst van de onze koffiebonen.
De lokale koffiebranderij die de koffie voor ons brandt is gevestigd in de Walstraat het leukste straatje van de mooie hanzestad Deventer en de eigenaar en brander is tevens een thee sommelier met minstens zoveel passie voor zijn verse theeën als voor zijn met passie gebrande verse koffie.
Daarom hebben wij naast de mooie ambachtelijke koffie ook een ruim assortiment aan verse theeën, inmiddels hebben we ruim 100 verschillende smaken en soorten uiteenlopend van zwarte vruchten theeën tot groene thee en zelfs de meest verrassende kruiden theeën.

koffiebrander
koffiebrander