Koffie

De lekkerste verse koffie en thee
Ontdek ons ruime assortiment ambachtelijke koffie en thee

Onze heerlijke ambachtelijke koffiebonen worden speciaal voor u op bestelling gebrand! Naast onze ambachtelijke koffiebonen bieden wij een ruim assortiment aan verse losse theeën variërend van zwarte thee, groene thee, witte thee, maar ook caffeine vrije thee zoals rooibos en kruidenthee.

Toont alle 10 resultaten

Proef iets nieuws

Roemar Koffiebranderij heeft een zeer ruim assortiment aan koffiesoorten voor elk moment van de dag. 13 vaste koffiesoorten uit alle hoeken van de wereld waar u voor terugkomt en een wisselend aanbod van specialistische soorten die de zintuigen uitdagen: de Exoten.

Onze vaste soorten

Tot de vaste opstelling behoren onder meer koffiesoorten als Papoea-Nieuw-Guinea en Ethiopia: beide vol en fruitig van karakter, waarbij de eerste net wat meer body heeft dan de ander. Maar ook rijke, kruidige koffiesoorten als Colombia of een heldere, zachte Costa Rica beleeft u bij Roemar Koffiebranderij. Daarnaast kunt u altijd kiezen voor onze eigen unieke melange: De Blauwe Kamer. Deze melange is enkel en alleen te bestellen bij Roemar Koffiebranderij en kenmerkt zich door zijn brede, geurige en volle karakter.

De exoten

Naast de vaste soorten heeft Roemar Koffiebranderij een wisselend aanbod aan meer exotische koffiesoorten. Deze zeer specialistische soorten zijn onder meer Kopi luwak uit Bali, een Jamaicaanse Bluemoutain of een Austraulische Skybury.

Zelf gebrand en geselecteerd

Alle koffiebonen worden bij Roemar Koffiebranderij zelf gebrand, in kleine hoeveelheden. Wat de oorsprong ook zijn mag, de koffie die u drinkt is vers gebrand, eerlijk en vrij van kunstmatigheden. In samenwerking met lokale koffieproducenten selecteert Roemar Koffiebranderij zelf unieke, bijzondere of verfrissende koffiesoorten. Deze koffie wordt vervolgens zelf gemêleerd, gebrand, gezet, geschonken en genoten. Althans, dat laatste doet u zelf.

Creëer uw eigen melange

Niets is zo veelzeggend als de smaak van de koffie die u schenkt. Daarom kunt u, in overleg met Roemar Koffiebranderij, uw eigen koffiemelange laten samenstellen en branden. In overleg met onze koffiemeester selecteert u zelf de koffiesoorten die u wilt laten mêleren. Laat het karakter van uw bedrijf terugkomen in de koffie die u schenkt, of stel zelf de perfecte kop koffie samen voor uw restaurant of café. Een vergadering wordt een beleving wanneer u uw eigen koffiemelange kunt schenken. Het spreekwoord luidt niet voor niets: But first: Coffee

Wilt u meer informatie over het maken van uw eigen koffiemelange? Neem dan contact met ons op of kom eens langs!