Thee

De lekkerste verse koffie en thee
Ontdek ons ruime assortiment ambachtelijke koffie en thee

Onze heerlijke ambachtelijke koffiebonen worden speciaal voor u op bestelling gebrand! Naast onze ambachtelijke koffiebonen bieden wij een ruim assortiment aan verse losse theeën variërend van zwarte thee, groene thee, witte thee, maar ook caffeine vrije thee zoals rooibos en kruidenthee.

Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Prikkel jezelf

Hoewel we niet om koffie heen kunnen, is thee misschien wel de belangrijkste warme drank op aarde. En met ruim 100 soorten op voorraad is Roemar misschien wel het belangrijkste theehuis van Deventer (en daarbuiten).

Van mythe tot middagritueel

Toen de Chinese mythische figuur Shen Nong per ongeluk wat theebladeren in pan heet water liet vallen, had hij nooit kunnen weten wat de gevolgen van zijn ontdekking waren. Miljoenen Nederlanders beginnen elke dag, vroeg of laat, voor- of najaar, met hetzelfde ritueel. Een goede, stevige kop thee. Roemar heeft ruim 100 theesoorten voorhanden: van tijdloze klassiekers tot werkelijk unieke soorten en melanges, die thee bijna tot kunst verheffen.

Van traditioneel tot populair

Thee is van alle tijden en zo lang er thee is, zullen er nieuwe smaken bijkomen. Roemar heeft voor elke theeliefhebber een bijpassend theesoort. Zo is er volop keus uit traditionele theeën als een volle Engelse melange, karakteristieke Earl Grey of een heerlijke, citrusachtige Ceylonthee. Maar ook populaire theesoorten met smaken als kaneel, aardbei, bosvruchten of rozenbottel behoren tot de mogelijkheden. Alle theesoorten bij Roemar zijn 100% natuurlijk, door het gebruik van echt fruit en echte ingrediënten.

Theesommelier en unieke theeën

Naast deze theesoorten heeft Roemar een aantal zeer unieke theesoorten voorhanden. Denk bijvoorbeeld aan theebloemen: een bolletje thee met daarin een bloem die zich ontluikt zodra er heet water op gegoten wordt. Of de jasmijnparels: een groene thee met accenten van jasmijn in de vorm van een parel. Bij al die bijzondere theeën horen natuurlijk bijzondere gerechten. Daarom is het goed om te weten dat Roemar ook theesommelier is. Bij elk gerecht past niet alleen een goede wijn, maar zeer zeker ook een goede thee. Laat u adviseren door onze theesommelier over de theesoort die het beste bij uw gerecht of maaltijd past.

Zelf mêleren in de theesteeg

In onze Theesteeg kunt u uit meer dan 100 soorten uw eigen favoriete melange samenstellen én scheppen. Een goede kop thee was nooit nog zó persoonlijk van smaak. Daarnaast kunt u een kiezen voor melange op maat, die door Roemar zelf wordt samengesteld. Het karakter van uw bedrijf of restaurant klinkt door in de thee die u schenkt en ervaart.