Melange nr45

Vanaf:  6,50

Deze melange nr45 is onderdeel van onze specials en is  een echte allrounder, aller mans vriend dit is een wat algemene koffie die bij de meeste mensen in de smaak valt, dit maakt deze koffie echter niet minder bijzonder

Beste met: Alles
Body: Rijkelijk
Zuurgraad: Laag
Herkomst: Simbabwe
  • *Gewicht

    Reset Opties
Artikelnummer: N/B Categorie:

Roemars’ Special: Huis Melange nr45 – Een Allrounder uit Simbabwe

Ben je op zoek naar een koffie die iedereen aanspreekt? Maak kennis met Roemars’ eigen huis melange nr. 45, een speciale koffie die zijn plaats heeft verdiend in onze lijst van specials. Hoewel sommigen het bestempelen als ‘algemeen’, staat deze koffie zeker zijn mannetje op vlak van smaak en aroma.

Unieke Herkomst, Unieke Smaak

Huis Melange nr. 45 is niet zomaar een koffie. Deze unieke blend vindt zijn oorsprong in de vruchtbare gronden van Simbabwe, een land dat bekend staat om zijn premium koffiebonen. Dankzij de optimale groeiomstandigheden van deze regio heeft deze melange een kenmerkende en rijkelijke body die bij velen in de smaak valt.

Perfect voor Elke Gelegenheid

Of je nu op zoek bent naar de ideale koffie om ‘s morgens je dag te starten, een namiddagpick-me-up, of een gezellig kopje voor na het diner, Roemars‘ huis melange nr45 is je beste keuze. En wanneer we zeggen dat hij het best geserveerd wordt met “alles”, menen we dat ook echt! Deze koffie is veelzijdig en past zich aan elke situatie aan.

Rijke Body, Minimale Zuurgraad

Een van de opvallende kenmerken van deze blend is zijn rijkelijke body. Dit zorgt voor een volle, diepe smaak bij elke slok. Daarnaast is de zuurgraad van deze koffie laag, wat betekent dat je kunt genieten van een soepel en zacht brouwsel zonder die scherpe nasmaak die sommige koffies hebben.

Gewicht

1000 gram, 200 gram, 500 gram

Cafeïne

Met cafeïne

Herkomst

Simbabwe